Ford Trucks ve QUANTRON, Hidrojenli Araç Geliştirme Çalışması İçin Niyet Mektubu İmzaladı

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, sıfır emisyonlu ürün ve teknolojileri geliştirme çalışmaları doğrultusunda temiz teknoloji şirketi Quantron AG ile Niyet Mektubu (LOI) imzaladı. Yenilikçi Quantron Inside teknolojisi, emisyonsuz taşımacılık çözümleri sağlamak üzere Ford Trucks'ın araçlarına entegre edilmek üzere değerlendirilecek. Gerçekleştirilen teknik iş birliği, 2040 yılına kadar ağır ticari araç üretiminde sıfır emisyona ulaşmayı taahhüt eden Ford Trucks’ın FORD F-MAX tabanlı H2 yakıt hücreli kamyonlarının pazara sunulmasını hızlandırmayı amaçlıyor.

Sıfır emisyon hedefine ulaşma yönündeki Ar-Ge çalışmalarını yoğunlaştıran ağır ticari araç sektörünün küresel markası Ford Trucks, sürdürülebilir yolcu ve yük taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış Quantron AG ile ortak bir Niyet Mektubu (LOI) imzaladı. Gerçekleştirilen stratejik iş birliği kapsamında, yenilikçi e-aks, özelleştirilmiş batarya ve yakıt hücresi sistemi entegrasyonu gibi Quantron Inside teknolojilerinin, sıfır emisyon hedefi doğrultusunda çalışan Ford Trucks'ın ağır ticari araçlarına entegre edilmesi değerlendirilecek. 

Ford Trucks- Quantron iş birliğinin odak noktasında hidrojen yakıt hücresiyle çalışan ağır hizmet kamyonları yer alıyor. İlk aşamada Quantron, 2024 yılının ilk çeyreğinden itibaren yeni güvenlik düzenlemelerine uygun olarak üretilecek olan Ford'un gelişmiş kamyonlarına sorunsuz bir şekilde uyarlanmasını sağlayacak.

İş birliği fırsatı, sıfır emisyonlu aktarma organları çözümlerinin, ticari araçlara entegre edilmesinde önemli bir deneyim olarak tanımlanıyor.

Ford Trucks Lideri Emrah Duman, "Müşterilerimize yakıt hücreli elektrikli ağır hizmet kamyonu sunma çabamızda Quantron'un deneyimli bir ortak olarak desteğini almaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği önümüzdeki dönemde önemli bir değer yaratmayı vaat ediyor. Ford Trucks olarak sürdürülebilirlik hedeflerimize uyumlu bir şekilde ağır ticari araç sektörünün geleceğini şekillendirecek yenilikçi teknolojilere yatırım yapmaya kararlıyız. Öncelikli odak noktamız elektrifikasyon olup, bunu hidrojen teknolojisindeki gelişmeler de yakından takip ediyor. Gelecek vaat eden teknolojik yetenekler ve kabiliyetlerden oluşan geniş bir havuzla, hızlı ve başarılı adımlar atıyoruz.” dedi.

Quantron AG CEO'su Michael Perschke, "Ford Trucks gibi global bir ağır ticari araç üreticisi ile ortaklık yapmak, Quantron'un sürdürülebilir taşımacılık çözümleri alanında köklü ticari araç OEM'leri için bir ortak olma konumunu güçlendiriyor" şeklinde konuştu.

Ford Trucks, iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak amacıyla 2040 yılına kadar ağır ticari araç üretiminde sıfır emisyona ulaşmayı taahhüt ediyor.

 

Ford Trucks Hakkında

Ford'un ağır ticari markası olan Ford Trucks, 16 tonun üzerinde çekiciler, inşaat kamyonları ve dağıtım kamyonları dahil olmak üzere bir dizi araç üretmektedir. '2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY)' ödüllü F-MAX, eleştirmenlerin beğenisini ve yüksek küresel talebi beraberinde getirmiştir. Ford ticari araçlarının kanıtlanmış kalite, dayanıklılık ve verimlilik geçmişi, Ford Trucks'ın en iyi toplam sahip olma maliyeti vaadine dayanan uluslararası ürün stratejisinin temelini oluşturuyor. Ford Trucks'ta yarım yüzyılı aşkın tasarım ve üretim deneyimini pazara özel ürün geliştirme uzmanlığıyla birleştirerek yepyeni motorlar da dahil olmak üzere araçlarımızın ana bileşenlerinin mühendisliğini yapıyoruz. Şu anda Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve BDT'de faaliyet gösteriyoruz ve 3 kıtadaki uluslararası ağımızı büyütmeye devam ediyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki yüz binlerce kamyon, Ford'un sağladığı güvenle her gün yola çıkıyor. Ford Trucks ve dünya çapındaki ürünleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.fordtrucksglobal.com adresini ziyaret edin.

Quantron AG hakkında

Quantron AG, öncelikli odak noktası, tamamen elektrikli güç aktarma organları ve H2 yakıt hücresi teknolojisine sahip kamyonlar, otobüsler ve kamyonetler olmak üzere bireyler ve kargo taşımacılığı için sürdürülebilir mobilite çözümleri konusunda bir platform sağlayıcısı ve uzmanıdır. Ünlü Haller GmbH'nin yüksek teknoloji ürünü bir yan kuruluşu olan Bavyera Augsburg'lu Alman şirketi, 140 yılı aşkın ticari araç deneyimini en son e-mobilite know-how'ı ile birleştirmekte ve kendisini küresel olarak mevcut OEM'lerin bir ortağı olarak konumlandırmaktadır.

QUANTRON, Quantron-as-a-Service Ekosistemi (QaaS) ile mobilite değer zincirinin tüm yönlerini kapsayan genel bir konsept sunmaktadır: QUANTRON INSIDE, son derece yenilikçi QUANTRON INSIDE teknolojisini kullanarak hem yeni araçlar hem de mevcut ve kullanılmış araçlar için dizelden batarya ve hidrojen elektrikli güç aktarma organlarına kadar geniş bir yelpazede dönüşümler içermektedir. QUANTRON MÜŞTERİ ÇÖZÜMLERİ, Avrupa çapında 700 servis ortağından oluşan bir ağ ile dijital ve fiziksel satış sonrası çözümlerin yanı sıra bakım, onarım ve yedek parça, uzaktan teşhis ve filo yönetimi için telematik ve bulut içi çözümler için bir hizmet teklifi sağlar. Müşteriler bireysel çözümler elde eder: QUANTRON Academy'de eğitim kursları ve atölye çalışmaları gibi kiralama, finansman ve leasing teklifleri. QUANTRON ENERJİ & ENERJİ SANTRALİ, gelecekte yeşil hidrojen ve elektrik üretimini bir platform olarak gerçekleştirecektir. Bu amaçla Quantron AG, güçlü küresel ortaklarla güçlerini birleştirmiştir. Bu Temiz Ulaşım İttifakı, gerekli yeşil şarj ve H2 yakıt ikmali altyapısına sahip araçların tedariki için de önemli bir yapı taşı oluşturmaktadır.

QUANTRON, Güvenilir, Enerjik, Cesur temel değerlerini temsil etmektedir. E-mobilite için inovasyon odaklı uzman ekip, sürdürülebilir, çevre dostu yolcu ve yük taşımacılığına önemli bir katkıda bulunuyor. Daha fazla bilgiye www.quantron.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Quantron AG'yi LinkedIn ve YouTube sosyal medya hesaplarında ziyaret edebilirsiniz.

Privileged/Confidential Information may be contained in this message. If you are not the addressee indicated in this message, you should destroy this message. For more information on WPP's business ethical standards and corporate responsibility policies, please refer to WPP's website.
 
Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı, lütfen arama kriterlerinizi genişleterek tekrar arama yapınız.
Arama Sonuçları